Грации от 29 страни ще пристигнат в България за Световната купа

...
Грации от 29 страни ще пристигнат в България за Световната купа
Коментари Харесай

Огромен интерес към предстоящата Световна купа по художествена гимнастика в София

Грации от 29 страни ще дойдат в България за Световната купа по художествена гимнастика в София, която ще се организира от 12 до 14 април. Това заяви генералният секретар на БФХГ и заместник-председател на организационния комитет на Семеен кодекс в София Росина Атанасова.
 Бербатов в специфична фотосесия с грациите ни (снимки)
Надпреварата и тази година е една от четирите Световни купи, които са подготовка за олимпийските игри в Токио през 2020 година.

Интересът към надпреварата в София е голям. Световният хайлайф идва в България, с цел да направи генерална подготовка за шампионата на планетата, който ще се организира от 16 до 22 септември в Баку (Азербайджан) и е подготовка за Игрите следващата година в самостоятелната конкуренция.

В надпреварата пред родна аудитория България ще бъде показана от Невяна Владинова и Катрин Тасева.
Русия пък идва със звездите си Арина Аверина и Александра Солдатова, която предходната година завоюва наградата Кралица на Световната купа в София.

" Много сериозна конкуренция има. Това е изключителна година за националния тим самостоятелно, който ще се бори за две квоти за Токио 2020. Всички съперници на ансамбъла също са тук като се изключи Испания и Азербайджан ", сподели Атанасова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР